RVS FLEXIBEL ROOKGASAFVOERKANAAL

Als er in het stenen rookkanaal sprake is van rooklekkage, bestaat hiervoor een prima oplossing. In het schoorsteenkanaal wordt een RVS flexibele schoorsteenvoering aangebracht en deze wordt aangesloten op uw open haard of houtkachel. Nadat de flexibele schoorsteenvoering is ingebracht wordt in de loze ruimte tussen de schoorsteenvoering en het schoorsteenkanaal een isolatiemortel aangebracht.

Wij werken uitsluitend met CE, Gastec-QA en NEN 6062 gekeurde flexibele rookkanalen. Hierdoor mag het kanaal volgens het Bouwbesluit mag worden toegepast voor vaste brandstoffen.

Er is keuze uit de onderstaande soorten:

– Enkel- of dubbelwandige geribbelde buis

– Dubbelwandige inwendig gladde buis

De rvs flexibele rookkanalen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn Gastec-QA gekeurd in de maten 80 tot en met 110 (met adapter) en hebben een CE-keurmerk. De kanalen hebben een garantie van 10 jaar.

Het gebruik van de juiste merken flexibele rookkanalen geeft de garantie dat de veiligheid gewaarborgd is door de Keurmerken van NEN 6062, CE-Keur en Gastec (maten 80 t/m 110).

Ook dragen wij zorg voor:

Snelle levering

Goede service

Technische assistentie

10 jaar garantie

Diverse aansluitingsmogelijkheden

Verkrijgbaar in diameters 50 mm tot 400 mm (Inwendig glad diameter 50 t/m 250)

Bestand tegen hoge temperaturen (getest op 1000 graden Celsius)

Ovaal verkrijgbaar enkel bij de geribbelde uitvoering. Dit geldt niet voor inwendig glad

Ook geschikt voor HR-ketels

Gastec-QA gecertificeerd voor de maten 80, 90, 100 en 110

Door TNO getest volgens NEN 6062

Het rvs flexibele rookkanaal wordt toegepast in:

Bestaande rookkanalen

Nieuwbouw, met een buitenmantel uit gasbeton

De RVS flexibele schoorsteenvoering is bestand tegen zeer hoge temperaturen en is 100% gas en waterdicht. Wij werken uitsluitend met CE, Gastec-QA en NEN 6062 gekeurde flexibele rookkanalen. Hierdoor mag het kanaal volgens het Bouwbesluit worden toegepast voor vaste brandstoffen.

Afspraak maken?